Merk: Tillvex
Model: 22m
Beschikbaarheid: 129
€42,98
Excl. BTW: €35,52

Ruimte besparende flexibele tuinslang in 4 comfortabele lengtes; 15m; 22m; 30m en 45m, welke na gebruik weer krimpt tot een lichte, makkelijk hanteerbaar en op te bergen volume. 

Uiterst Duurzaam  - geen lekken, scheurtjes of barsten meer: solide 3/4 inch messing verbindingsstukken, rubberen ring, dubbele latex binnenslang, , 7-standen spuitmond, extra flexibele 3750D polyester stoffen buitenbekleding; de slang is bestand tegen een waterdruk van 3-12 bar en temperatuur 5C - 45 C - deze tuinslang is er voor langdurig en comfortabel gebruik.

Maak water geven in de tuin een aangename bezigheid met deze met deze hoogwaardige waterslang welke is ontworpen en gefabriceerd met uitsluitend hoogwaardige, sterke en de nieuwste materialen. Dat maakt deze slang zeer functioneel, licht van gewicht, flexibel en lang genoeg om makkelijk te manoeuvreren rond de tuin, zelfs als deze onder druk staat.

Massief messing verbindingen zorgen voor een duurzame aansluiting zonder lekkage en corrosie.

Makkelijk opbergen - zelf legend, lichtgewicht, heel draagbaar, flexibele slang past in elke plastic emmer of plantenpot - een eenvoudige manier om opslagruimte te besparen. Laat het water uit de slang lopen wanneer je deze niet gebruikt en berg deze op uit de zon in een emmer of aan de handige ophanghaak.

Berg de slang bij langer ongebruik op uit de zon.

Gratis multi standen spuitpistool - duurzame constructie van zinklegering; de rubberen buitenlaag is antislip en comfortabel. Draaibare ring voor eenvoudig kiezen van de soort waterspray.

Handig ontwerp - deze flexibele slang zet snel uit tot 3 keer in lengte bij een waterdruk van (3-12 bar) en keert terug in enkele minuten tot de oorspronkelijke lengte als het water er uit is. Zorg ervoor dat er voldoende waterdruk is (3 bar) (lengten in uitgezette staat (onder druk met dichte sprayer).

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: flexibele
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch