Merk: So-Safe
Model: semi permanent
Beschikbaarheid: 13
€28,87
Excl. BTW: €23,86

Beschikbare opties:

SoSafe Paars - Semi-Permanente Anti Graffiti Coating geeft een semi-permanente oppervlakte bescherming, waardoor het makkelijker is om graffiti te verwijderen zonder beschadiging.


Is geschikt voor alle soorten ondergronden (behalve glas). Anti Graffiticoating is een in de ondergrond doordringende coating welke het oppervlak tegen graffiti en schimmels beschermt en vermindert de milieu-effecten op de ondergond.

Bovendien is SoSafe Paars UV-bestendig en zal dus niet afbreken bij blootstelling aan de zon en vereist geen mengen. SoSafe anti graffiti coating is vrijwel onzichtbaar en damp doorlatend. SoSafe anti graffiticoating kan worden overschilderd zonder nadelige effecten (dwz de verf zal niet bladderen).

Hoe het werkt
Onze Anti Graffiticoating werkt door het blokkeren van de porien van het oppervlak en voorkomen de hechting van spuitverf. Verf in de porien veroorzaken het 'schaduw' effect. Met deze bescherming kan de graffiti kan worden verwijderd zonder schade aan de beschermde ondergrond. De overgrote meerderheid van poreuze ondergronden moet worden behandeld met twee lagen graffiti coating, maar sommige ondergronden absorberen meer product en vragen daarom om een derde laag, zoals zand steen. Graffiti coating kan worden aangebracht met een kwast of spuit.

Beschermings Niveau: Semi-permanent (beschermt het oppervlak tegen graffiti voor meerdere aanvallen).

Verbruik ca 750ml per 10m2 steen ; 750ml per 25m2 niet poreuze ondergronden.

Producten
Product eigenschappen pH-neutraal, niet-giftig, niet ontvlambaar, corrosiebestendig, geen gevaar voor de gezondheid, niet schadelijk voor planten, biologisch afbreekbaar
Gereedschappen
Gereedschappen/ uitrusting Handschoenen, Chemische veiligheidsbril, Graffiti-verwijderaar, Doek voor natte oppervlakken, Borstel / Nylonborstel, Applicator (Sprayer / Kwast), Emmer voor water / Slang

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: SS-paars
Gerelateerde producten
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch