Merk: Global Safe
Model: 750ml
Beschikbaarheid: 139
€7,97
Excl. BTW: €6,59

Beschikbare opties:

Geschikt voor afgesloten ruimtes en overdekte ruimtes. Veilig voor kunststoffen, laminaten en polycarbonaten. Verwijdert zelfklevende etiketten.
Nieuwe formule graffiti-verwijderaar welke op geavanceerde wijze verf van een geverfd oppervlak verwijdert. Verschillende soorten verf, zoals autolak, poedercoating en glanzende verf, zijn chemisch verschillend van spuitbussen die door vandalen worden gebruikt. Plastic Safe is ontwikkeld om aerosolspray te verbreken (zonder het op te lossen) maar tast de harsachtige, polyurethaan of poedercoating ondergrond niet aan. Ook zal het product geen gangbare kunststoffen aantasten, waaronder polycarbonaat, het is uitgebreid getest op het Bammens® assortiment afvalbakken en containers. Hoewel Safe Producten Nederland BV geen commentaar kan leveren op de milieu-impact van de graffiti, heeft deze Plastic Safe Graffiti verwijderaar een uitzonderlijk goed milieuprofiel. Bevat geen zuren of logen.
  
toepassing Compatibiliteit: Polyethyleen (HD & LD)
Polypropyleen Nylon 66 UPVC Blanke metalen Gepoedercoate verf Oleoharsachtige verf Polyurethaanverf Polycarbonaat Polystyreen (kan barsten veroorzaken) Gelakt hout (sommige lakken worden verwijderd ) Reflecterende tekens (verwijdert de verf) Acryl (zowel verf als kunststof) (verwijdert acryl) Verf en lijnmerkverf (verwijdert de verf) Stoffen bijv. doek, tapijt (mogelijk uitgevoerd van textielverf)
  
Gebruiksadvies: Spuit het product gelijkmatig over de graffiti. Laat 10-60 minuten inwerken (poreuzere oppervlakken vereisen langer). Om bloeden of ghosting te voorkomen, is wassen met water de beste techniek voor verwijdering. U kunt ook voorzichtig schrapen met een zachte spatel om schade aan de onderliggende verf of plastic te voorkomen. Op niet-poreuze oppervlakken kan de graffiti worden afgeveegd met een papieren doek. Zorg bij behandeling van kwetsbare oppervlakken dat het product volledig wordt verwijderd om eventuele verkleuring op de lange termijn te voorkomen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch