Merk: Technicqll
Model: 20 + 10 ml
Beschikbaarheid: 10
€26,50
Excl. BTW: €21,90

Beschikbare opties:

E-760 VLOEIBARE KERAMIEK

GEBRUIK VOOR:

Lijmen en herstellen van beschadigingen in: keramiek, porselein, acryl, legeringen, gietstukken en composieten (gietijzer, roestvrij staal, geëmailleerd staal), glas, steen, hout, kunststoffen (behalve PP, PE, PTFE).

TOEPASSING: Beschermt metalen onderdelen tegen corrosie. Reparatie van sanitair: badkuip, wastafel, urinoirs, douchebakken, spoelbakken, wastafels, wasmachines, koelkasten, gasfornuizen. Vullen van beschadigingen in lakwerk en tegels.

KENMERKEN: Permanente witte kleur. Hoge dekking. Veroudert niet, vergeelt niet. Krimpt niet. Waterbestendig. Bestand tegen temperatuurschommelingen. Bestand tegen zure en alkalische reinigingsmiddelen en detergenten. Na uitharding kan het worden bewerkt (slijpen of schuren). Zonder oplosmiddelen.

TOEPASSING:

1. Breek de spuittipuiteinden af ​​en breng de mixer aan.

2. Knijp ongeveer 2 ml product uit de spuit op een papieren doekje. Deze initiële hoeveelheid wordt aanbevolen om weg te gooien.

3. De verpakking bevat een witte sticker van polyethyleenfolie, die wordt gebruikt om egale randen te krijgen en om te voorkomen dat het onbeschadigde oppervlak wordt geraakt met de pasta. Maak een passend gat in de sticker, ter grootte van de beschadiging. Verwijder het beschermpapier en plak het op het oppervlak voor het aanbrengen van de pasta

4. Knijp de juiste hoeveelheid preparaat uit, vang het teveel op met een lepeltje en verdeel het gelijkmatig en glad over het oppervlak zonder verdikking.

5. Vul krassen en kleine beschadigingen met bijvoorbeeld een tandenstoker.

6. Op verticale oppervlakken dunne laagjes aanbrengen met tussenpozen van ca 5 uur om uitlopen van de pasta te voorkomen.

7. Verwijder na het aanbrengen van het mengesel de beschermende sticker.

8. Breng als laatste stap voorzichtig de polyethyleenfilm aan op niet-uitgeharde pasta,. Dit geeft je een glad en glanzend resultaat. Verwijder de folie nadat de pasta volledig is uitgehard. (na ca 24 uur)

9. Schroef na het voltooien van de reparatie de mengspuit los, reinig de spuitmonden van het residu, verwijder de plug tussen de zuigers en plug deze in de spuitmonden van de spuit.

10. De mengspuit kan direct na het aanbrengen worden gereinigd. Trek de beker met een dun, hard stuk gereedschap uit de mixer. Week alles in oplosmiddel - bij voorkeur Safe Isopropanol. Reinig de uitsparingen van de spiraal met een borstel.

11 De vloeibare keramiek is ook bruikbaar zonder de mengspuit. Om dit te doen, knijpt u de benodigde hoeveelheid rechtstreeks vanuit de spuit op de kom. Meng vervolgens beide componenten van de composiet grondig met een lepel gedurende minimaal 2 minuten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: porselein
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch