Model: 1L
Beschikbaarheid: 11
€9,95
Excl. BTW: €8,22

Lost hardnekkige verstoppingen op zoals olie- en vetresten, voedseldeeltjes, haar, zeepresten, watten, enz. Gelstructuur zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het actieve ingrediënt. Zeer effectief, werkt langdurig en elimineert onaangename geuren. Ontwikkelt geen warmte, daarom zacht voor kunststof en metalen buizen.

Toepassing: verwijder bij stilstaande afvoer zoveel mogelijk het water. Giet ca 250 ml gel in de afvoer en laat 30 minuten inwerken. Grondig spoelen met heet water. In zeer hardnekkige gevallen, herhaal de procedure met verhoogde dosering en verleng de inwerkingstijd met een nacht. Voor preventieve geurverwijdering, giet een keer per week 50 ml gel in de afvoer en laat het een nacht inwerken.
Let op:

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, moet u de verpakking of het etiket bij de hand hebben. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees etiket voor gebruik. Draag beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gezichtsbescherming. In geval van contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder bestaande contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. Als oogirritatie aanhoudt: een arts raadplegen.

    voor keuken, bad en toilet
    zeer effectief

Gevarenaanduidingen / H-zinnen:

    H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
    H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Opmerking: wees voorzichtig met biociden. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch