Model: 750ml
Beschikbaarheid: 2
€12,98
Excl. BTW: €10,73

Roestvlekken verwijderaar verwijdert effectief roest en andere metaal oxideresten, heeft een diep penetrerende werking op alle natuurlijke en kunststenen, tegels en keramische oppervlakken. Is niet corrosief en verwijdert roest veroorzaakt door ijzerhoudende kunstmest, tuinmeubelen en metalen gereedschappen, druipende kranen, verwarmingslekken, metalen hekken, etc. Voor binnen- en buitengebruik. Zuurvrij.

Dit unieke product wordt geproduceerd in Duitsland en is van een zeer hoge kwaliteit.

 

Toepassing van Roestvlek verwijderaar:

 

Ook geschikt voor gebruik op zuurgevoelige stenen oppervlakken gemaakt van marmer, graniet, kunststeen, kalksteen en zandsteen, terrazzo, leisteen of dergelijke.

Geschikt voor gebruik in huis en in de kelders, op het terras, oprit, stoep, muren, garagevloeren en gevels.

 

Gebruiksaanwijzing voor roestvlekkenverwijderaar:

 

Verzadig droge, bevlekte oppervlakken met een ruime hoeveelheid spray Roestvlekken verwijderbaar. Een violette kleuring en typische geur duiden op het begin van de werking. Laat 5 - 10 minuten inwerken. Werk daarna in met een spons, borstel of scrubber en veel water en spoel na met veel water. In geval van oudere en hardnekkige roestvlekken, herhaalt u de procedure totdat de roestvlek volledig is verwijderd. Zorg voor goede ventilatie bij gebruik in gesloten ruimtes. Spoel het spuitpistool na gebruik goed met water.

Let op voor gebruik altijd op compatibiliteit met materialen en voer voorafgaande tests uit om de geschiktheid en het verbruik te controleren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch

Ook interessant