Merk: Global Safe
Model: 6-delig
Beschikbaarheid: 39
€42,98
Excl. BTW: €35,52

Geschikt voor oppervlakken met aanslag en krasjes welke je niet met je nagel kunt voelen.

Professionele kwaliteit glas polijstset, geschikt voor het verwijderen van aanslag op glas, welke is ontstaan door lekwater van regen, loodstrips of dakgoten. Met deze set is het mogelijk om verweerd glas, water merken, kalk, residu dat overblijft van zure regen, lijm deeltjes en haarlijn krassen te verwijderen. Geschikt voor het gebruik op een boormachine (1000-3000rpm) of een polijstmachine M14.
Polijst glas met een briljant resultaat.

Deze glaspolijstset bevat:

 1.             1 x 50ml Glas polijstmiddel 3mü
 2.             1 x 150mm Steunschijf M14 
 3.             1 x 150mm Schuim polijstschijf
 4.             1 x M14 adapter voor boormachine 8mm
 5.             1 x 150mm Velcro Vilt polijstschijf
 6.             1 x Glaspolijstpad microvezel
 7.             Nederlandstalige instructies   

          

Zware aanslag op glas zelf verwijderen? Glas vervangen is een dure grap en de kozijnen zullen in veel gevallen beschadigen. Gelukkig kun je zware aanslag zelf succesvol verwijderen door de aanslag weg te polijsten.

Met deze professionele glaspolijstset voor zware aanslag polijst je met een diameter van 150mm in combinatie met de verende steunschijf optimaal en zonder vervorming van het glas. Volg de instructies vermeld op het blad bij de set. De steunschijf met daarop viltschijf en later de schuimpolijstschijf moet je op een boormachine bevestigen en respectievelijk met een toerental van ca 1000 tot 2000 polijsten. Gebruik de boormachine dus op de laagste stand om de aanslag weg te polijsten en polijst het oppervlak dan met de schuim polijstschijf totdat het gewenste resultaat is bereikt. Met deze professionele set en vooral zonder haast kun je hiermee eenvoudig zelf glas polijsten, haarlijn krasjes en aanslag verwijderen. Handige doe-het-zelvers kunnen nu ook succesvol glas polijsten. Maar polijsten blijft een precisiewerk en vraagt oefening en geduld. Ga pas over tot eindpolijsten als alle aanslag is weggeplolijst en een egale waas op het glas is ontstaan.

Succesvol glas polijsten vereist vooral professionele systemen en het juiste polijstmiddel. Haast niet bij voorpolijsten en ga pas polijsten als er geen aanslag meer zichtbaar is. Neem de tijd en volg de stappen van de instructie, dan rest een briljant resultaat. Ook zonder ervaring zal het lukken!


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten
Waarom Safe-Producten.nl
 • Geteste producten
 • Levering uit voorraad
 • GRATIS applicatie middelen
 • Nederlandstalige handleiding
 • Support per mail of telefonisch