Merk: Global Safe
Model: 8-delig
Beschikbaarheid: 39
€59,95
Excl. BTW: €49,55

Geschikt voor oppervlakken met aanslag en krasjes welke je niet met je nagel kunt voelen.

Professionele kwaliteit glas polijstset, geschikt voor het verwijderen van aanslag op glas, welke is ontstaan door lekwater van regen, loodstrips of dakgoten. Met deze set is het mogelijk om verweerd glas, water merken, kalk, residu dat overblijft van zure regen, lijm deeltjes en haarlijn krassen te verwijderen. Geschikt voor het gebruik op een boormachine (1000-3000rpm) of een polijstmachine M14.
Polijst glas met een briljant resultaat.

Deze glaspolijstset bevat:

 1.             1 x 250ml Glas polijstmiddel 3mü
 2.             1 x 150mm Steunschijf M14 
 3.             1 x 150mm Schuim polijstschijf
 4.             1 x M14 adapter voor boormachine 6mm
 5.             2x 150mm Silicium Carbide schuurschijf
 6.             1 x 150mm Velcro Vilt polijstschijf
 7.             1 x Glaspolijstdoek microvezel
 8.             Nederlandstalige instructies   

          
Zware aanslag op glas zelf verwijderen? 
Glas vervangen is een dure grap en de kozijnen zullen in veel gevallen beschadigen. Gelukkig kun je zware aanslag zelf succesvol verwijderen door de aanslag weg te schuren en dan te polijsten. 


Met deze professionele glaspolijstset voor zware aanslag schuur je met een diameter van 150mm in combinatie met de verende steunschijf optimaal en zonder vervorming van het glas. 
Volg de instructies vermeld op het blad bij de set. De steunschijf met daarop schuurschijf en later de polijstschijf moet je op een boormachine bevestigen en respectievelijk met een toerental van ca 1000 schuren en ca 2000 polijsten. Gebruik de boormachine dus op de laagste stand om de aanslag weg te schuren en polijst het oppervlak dan als aangegeven in de instructie totdat het gewenste resultaat is bereikt. Met deze professionele set en vooral zonder haast kun je hiermee eenvoudig zelf glas polijsten, haarlijn krasjes en aanslag verwijderen. Handige doe-het-zelvers kunnen nu ook succesvol glas polijsten. Maar polijsten blijft een precisiewerk en vraagt oefening en geduld.
 Ga pas over tot polijsten als alle aanslag is weg geschuurd en een egale waas op het glas is ontstaan.Succesvol glas polijsten vereist vooral professionele systemen en het juiste polijstmiddel. 
Haast niet bij schuren en polijsten. Neem de tijd en volg de stappen van de instructie, dan rest een briljant resultaat.
 Ook zonder ervaring zal het lukken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten
Waarom Safe-Producten.nl
 • Geteste producten
 • Levering uit voorraad
 • GRATIS applicatie middelen
 • Nederlandstalige handleiding
 • Support per mail of telefonisch