WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN?

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Safe Producten Nederland B.V. reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk, uitverkoopartikelen en vloeistoffen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar het retouradres. Safe Producten Nederland B.V. Admiraliteitslaan 608 5224EP 's-Hertogenbosch. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Het is voor rekening en risico van de verzender of wel of niet een verzekering wordt toegevoegd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Safe Producten Nederland B.V. kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons 
retourformulier 
of stuur een e-mail naar info@safe-producten.nl. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Safe Producten Nederland B.V. heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 8 dagen na ontvangst van de onbeschadigde retourzending aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
  • Safe Producten Nederland B.V.
  • Admiraliteitslaan 608
  • 5224EP 's-Hertogenbosch