Over Safe Producten Nederland BV

Safe Producten Nederland B.V. is importeur en distributeur van kwalitatief hoogwaardige producten voor het herstellen, reinigen en beschermen van oppervlakken. Safe Producten Nederland B.V. is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 18089682. Het BTW nummer is: NL818254610B01

Werkwijze

Op deze website zijn alle producten, welke uit voorraad leverbaar zijn te vinden. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Safe Producten Nederland B.V. zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek systeem zorgt Safe Producten voor snelle levering en uitvoering van opdrachten op locatie indien gewenst.

De product range omvat producten voor het herstellen, reinigen en beschermen van geverfde, kunststof oppervlakken, steen, beton, marmer, hout, verkeers- en reclameborden, speeltoestellen, brievenbussen, gevels enz. enz. Ook voor anti graffiti coating en de verwijdering van (oude) verflagen levert Safe Producten veilige en milieu vriendelijke producten.

Ongewenste graffiti kan op meerdere manieren worden verwijderd, afhankelijk van de soort verf die voor de graffiti is gebruikt en de ondergrond waarop de graffiti is aangebracht:

  • Door gebruik te maken van PH neutrale middelen om de verf op te lossen, bijvoorbeeld graffitiverwijderaar van SoSafe of Verfafbijt van Global Safe.
  • Door hogedruk (heet)waterstralen, vaak na het eerst oplossen met een graffitiverwijderaar.

Het verwijderen van graffiti kan, net als gevelreiniging, blijvend kwalijke gevolgen hebben voor de kwaliteit van de onderliggende gevel. Een methode die op de ene steensoort succesvol is, kan op de andere een zeer nadelige uitwerking hebben.

Vraag dus in voorkomend geval altijd advies aan een specialist of mail ons met de vraag en zo mogelijk met een foto van de vervuiling. Gebruik niet eerst vluchtige verfoplossers of verfverdunners als thinner of terpentine. De graffiti zal dan dieper in de ondergrond worden gedreven en lastiger te verwijderen zijn. Bovendien wordt vaak de samenstelling van de gebruikte verf gewijzigd, waardoor graffitiverwijderaars niet meer werken.

Voor het voorkomen van graffiti heeft Safe producten diverse anti graffiti oplossingen in huis. vraag ons advies. We helpen u graag bij graffiti of aanplak verwijderen, glaspolijsten, oppervlakken herstellen of beschermende coatings op basis van Nano technologie, voor elke ondergrond.