Over Safe Producten Nederland BV

Safe Producten Nederland B.V. is importeur en distributeur van TOP producten voor de verwijdering van graffiti en Nano coatings voor oppervlakte reiniging en bescherming. Safe Producten Nederland B.V. is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 18089682. Het BTW nummer is: NL818254610B01

Werkwijze

Op deze website zijn alle specialistische producten voor het beschermen van oppervlakken op Nano niveau, graffiti, verf of aanplak verwijdering en het voorkomen van graffiti te vinden. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Safe Producten Nederland BV zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek systeem zorgt Safe Producten voor levering binnen 24 uur en voor het snel uitvoeren ter plaatse indien gewenst.

De voor elke job samengestelde easy pakketten kenmerken zich door de no nonsense selectie en de directe ready voor de job inhoud.

De product range omvat producten voor het beschermen van oppervlakken, graffiti verwijderen van geverfde of kunststof oppervlakken, steen, beton, marmer, hout, verkeers- en reclameborden, speeltoestellen, brievenbussen, gevels enz. enz. Ook voor anti graffiti coating en de verwijdering van (oude) verflagen levert Safe Producten veilige en milieu vriendelijke producten welke werken!

Vaak zijn ook verrijdbare zaken het doelwit, zoals (vracht)auto's, treinen, portacabins, en ook straatmeubilair. Ongewenste graffiti wordt beschouwd als vandalisme. Daarom maakt de politie hiervan een procesverbaal en wordt de dader gestraft. Deze moet meestal de kosten van het verwijderen betalen.

Ongewenste graffiti kan op meerdere manieren worden verwijderd, afhankelijk van de soort verf die voor de graffiti is gebruikt en de ondergrond waarop de graffiti is aangebracht:

  • Door gebruik te maken van PH neutrale middelen om de verf op te lossen, bijvoorbeeld graffitiverwijderaar van SoSafe of Verfafbijt van Global Safe.
  • Door droogstralen met fijn grit of baksoda onder lagedruk, 3-5 bar, zonder de ondergrond te beschadigen.
  • Door hogedruk (warm)waterstralen, vaak na het eerst oplossen met een graffitiverwijderaar.

Het verwijderen van graffiti kan, net als gevelreiniging, blijvend kwalijke gevolgen hebben voor de kwaliteit van de onderliggende gevel. Een methode die op de ene steensoort succesvol is, kan op de andere een zeer nadelige uitwerking hebben.

Vraag dus in voorkomend geval altijd advies aan een specialist of mail ons met de vraag en zomogelijk met een foto van de vervuiling. Gebruik niet eerst vluchtige verfoplossers of verfverdunners als thinner of terpentine. De graffiti zal dan dieper in de ondergrond worden gedreven en lastiger te verwijderen zijn. Bovendien wordt vaak de samenstelling van de gebruikte verf gewijzigd, waardoor graffitiverwijderaars niet meer werken.

Voor het voorkomen van graffiti heeft Safe producten diverse anti graffiti oplossingen in huis. vraag ons advies. We helpen u graag bij graffiti of aanplak verwijderen, glaspolijsten of beschermende coatings op basis van Nano technologie, voor elke ondergrond.