Merk: Global Safe
Model: 250ml
Beschikbaarheid: 50
€29,95 €34,94
Excl. BTW: €24,75

Nano Hydrofobe Glascoating levert een onzichtbare, duurzame coating die waterafstotende, residubestendige en antistatische eigenschappen biedt.

Met behulp van nanotechnologie heeft deze coating een langdurige, duurzame, milieuvriendelijke werking op glas en keramiek.

Glas en keramiek oppervlakken worden makkelijk te reinigen, zonder gebruik van chemicaliën. Nano Coating verhoogt bovendien de krasbestendigheid van het glas.

Nano Glas & Keramiek Coating is ideaal is voor het gebruik op ramen, badkuipen, tegels, glas, voegen, vloeren, zwembaden en voertuigen. Het is veilig te gebruiken op: glas en keramiek.

Nanodeeltjes worden materiaalspecifiek op nanoschaal ontwikkeld voor de hechting op moleculenniveau. Bij glas en keramiekcoating zijn de nanodeeltjes dus gericht op de hechting met siliciumoxide. De drager van deze deeltjes is Bio-ethanol, welke licht vluchtige verwerking mogelijk maakt en een optimale verdeling van de nanodeeltjes.

Door uitwrijven van de aangebrachte coating worden de deeltjes geactiveerd en vormen een sterk, zogenaamd net, hetgeen alle materiaal vreemde stoffen afwijst.

Resteert een water, vuil en vet -afwijzend oppervlak met een sterke antibacteriële werking.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: nano
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch