Semi-Permanente Anti Graffiti Coatings geven een semi-permanente oppervlakte bescherming, waardoor het makkelijker is om graffiti te verwijderen zonder beschadiging.

Deze coatings zijn geschikt voor alle soorten ondergronden (behalve glas). Semi permanente anti Graffiti coating is een in de ondergrond doordringende coating welke het oppervlak tegen graffiti en schimmels beschermt en vermindert de milieu-effecten op de ondergrond.

Bovendien zijn deze coatings UV-bestendig en zullen dus niet afbreken bij blootstelling aan de zon en vereist geen mengen. De coatings zijn vrijwel onzichtbaar en damp doorlatend. Semi permanente graffiti coating kan worden overgeschilderd zonder nadelige effecten (dwz de verf zal niet bladderen) omdat de anti hechtlaag in de poriën actief is.

Hoe het werkt:

Onze Graffiti anti graffiti coating werkt door het blokkeren van de poriën van het oppervlak en voorkomt zo de hechting van spuitverf. Verf in de poriën veroorzaakt het 'schaduw' effect. Met deze bescherming kan de graffiti kan worden verwijderd zonder schade aan de beschermde ondergrond. De overgrote meerderheid van poreuze ondergronden moet worden behandeld met twee lagen graffiti coating, maar sommige ondergronden absorberen meer product en vragen daarom om een derde laag, zoals bijvoorbeeld zand steen. Graffiti coating kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuit.

Beschermings Niveau: Semi-permanent (beschermt het oppervlak tegen graffiti voor meerdere aanvallen, ca 4-5x verwijderen, dan de coating opnieuw aanbrengen).

Permanente Anti Graffiti Coatings

Permanente Anti Graffiti Coatings geven een permanente oppervlakte bescherming, waardoor het makkelijker is om graffiti te verwijderen zonder sterke chemicaliën. Deze coatings zijn geschikt voor alle soorten ondergronden (behalve glas). Permanente anti Graffiti coating is een aan het oppervlak werkende coating.

Deze coatings UV-bestendig en zullen dus niet afbreken bij blootstelling aan de zon en vereist geen mengen. De coatings sluiten het oppervlak volledig af en geven een licht glanzend laagje. Permanente anti graffiti coating dient voor overschilderen te worden verwijderd.

Hoe het werkt:

De permanente anti Graffiti coating kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuit.

Beschermings Niveau: Permanent beschermt het oppervlak tegen graffiti voor tenminste 10 jaar na aanbrengen, ongeacht het aantal verwijderingen van graffiti.