Merk: Safe Producten Nederland
Model: 500ml
Beschikbaarheid: 20
€24,95
Excl. BTW: €20,62
Nano textiel Coating is een spray-on vlek- en waterafstotende spray voor textiel en is ontwikkeld voor professioneel gebruik.

Pfas vrij

Deze Nano coating vormt een hydrofobe, gemakkelijk schoon te maken oppervlak rond de vezels van de stof welke vuil en olie kunnen afstoten.
Het is een gebruiksvriendelijke, op water gebaseerde, ongevaarlijke SiO2-coating en is verkrijgbaar in verschillende sterktes, afhankelijk van de toepassingsvereisten.

Deze beschikbare professionele sterkte is Textile protector Prof. De formulering bevat een hogere hoeveelheid actieve ingrediënten.
Nano Textile protector PROF is ideaal voor gebruik in sterk of regelmatig doorweekte, vervuilde of bevlekte stoffen, zoals paardendekens, hondenjassen en -bedden, buitenjassen, regelmatig gebruikte kampeeruitrusting, tuinhuisjes en parasols.

Nano Textile protector PROF is ook ideaal voor het beschermen van stoffen tegen lichte of accidentele vervuiling en vlekken, zoals tuinstoelen, huishoudelijke bekleding, rugzakken, auto- en caravanstoelen
De eenvoudige spuitmethode maakt het ideaal voor huishoudelijk gebruik.

Deze Nano coating is UV-stabiel en niet-migrerend.

Let op: wij leveren alleen aan geregistreerde Nederlandse adressen met een geldige postcode. Wij leveren vanaf deze site alleen binnen Nederland.
Neem contact met ons op via info@safe-producten.nl voor bezorging naar de rest van de wereld. Indien u specifieke leveringseisen heeft, zoals een beperkte toegang, eisen aan een laadklep bestelwagen of palletwagen, kunt u ons dit doorgeven. Als u ons niet op de hoogte stelt van speciale leveringsinstructies, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht door onze transporteurs.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: nano
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch