Merk: Technicqll
Model: 2-componenten
Beschikbaarheid: 19
€9,95
Excl. BTW: €8,22

2-componenten Reparatie Epoxy voor metaal, aluminium, hout, kunststof en glas.

PRODUCTINFORMATIE GEBRUIKSAANWIJZING Technicqll Epoxy E-136:
 
1.    Reinig de te repareren oppervlakken.
2.    Meng component A en B in de volumeverhouding 1: 1
3.    Kneed zorgvuldig met ingevette handen tot een egale kleur.
4.    Aanbrengen, in vorm brengen
5.    1 uur laten drogen.
6.    De eerste uitharding wordt bereikt in ongeveer 1 uur.
7.    Volledige uitharding (12 uur).
8.    Mechanisch bewerken (bijv. Vijlen, schuren, snijden).
 
Het verwarmen van de pasta met bijvoorbeeld een haardroger verkort de reparatietijd en verbetert de sterkte van de verbinding.
 
1 x 35 g EPOXY PASTA VOOR METALEN, KUNSTSTOF, HOUT, GLAS enz –
 
Hoogwaardig product. Twee componenten vulpasta (kneedbaar) ontwikkeld voor noodreparaties.
 

  • Lijmt, verbindt, vult gebreken in alle materialen: metalen (bijv. Aluminium, gietijzer, staal) kunststoffen (bijv.PVC, plexiglas), glas, hout, steen enzovoort.
  • Bestand tegen trillingen, agressieve chemische middelen, bijv. Benzine en alcoholen. Bestand tegen temperaturen van -40ºC tot+ 100ºC


Meest relevante reviews:
 

1.    26 maart 2019 Maakt een sterke en duurzame reparatie. Meng net genoeg om aan uw eisen te voldoen, breng het aan op het beschadigde of gebroken gebied en je krijgt een zeer sterke en duurzame reparatie. Ik gebruikte de mijne om een windvaan, die door jarenlang gebruik was gebroken te repareren. Ik heb de breuk schoongemaakt door hem op te ruwen, een kleine hoeveelheid gemengd, net als het mengen van stopverf. Toegepast op de breuk, en nadat het was opgedroogd, was het zo sterk als altijd, en staat nu weer op zijn plaats. Er is genoeg over om nog veel meer reparaties uit te voeren. Veel waar voor je geld, wat een zeer sterke oplossing oplevert.
2.    13 mei, 2020 Het duurde even om erachter te komen hoe ik het op mijn versleten velg-randen moest aanbrengen. Het tot een strook rollen en over het behandelde deel leggen werkte niet voor mij. Het uitsmeren langs de schade als stopverf werkte het beste leek mij. Een nacht laten staan alvorens te schuren. Uiteindelijk een perfect resultaat.
3.    15 jun, 2020 Nou, om eerlijk te zijn, ik ben al heel lang op zoek naar dit product en nu ik het heb gevonden, zeg ik hoe blij ik ben. En het is echt zo goed als ik me voorstelde
4.    14 mei, 2019 Het beste tot nu toe Gebruikte de epoxy reparatiepasta om beugels te maken voor een bagagedrager en de pasta was zo sterk als de originele fittingen! Zorg ervoor dat de pasta is uitgehard voordat je deze bewerkt en gebruik een mechanisch middel om deze te bewerken, aangezien het product op zacht staal lijkt. Sterk aanbevolen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: epoxypasta
Waarom Safe-Producten.nl
  • Geteste producten
  • Levering uit voorraad
  • GRATIS applicatie middelen
  • Nederlandstalige handleiding
  • Support per mail of telefonisch