Merk: Global Safe
Model: 300ml
Beschikbaarheid: 19
€18,95
Excl. BTW: €15,66
De beste autokrasverwijderaar.

Je hoeft geen professionele autopoetser te zijn om krassen te verwijderen. We hebben de beste autokrasverwijderaar die je thuis kunt gebruiken.

Hoe voorzichtig je ook rijdt en parkeert, het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat je een kras op je auto of vrachtwagen krijgt.
Maar als het niet door de blanke lak en in de lak komt, kan onze autokrasverwijderaar je een ritje naar de autospuiterij besparen.
De meeste lichte krassen zitten alleen op het oppervlak in de blanke laklaag.

Alle moderne auto's hebben een zogenaamde dubbellaags finish. Eerst brengt de fabrikant een primer op het plaatwerk aan. Deze hecht sterk aan het metaal, wordt gebruikt om kleine onvolkomenheden glad te strijken en zorgt voor een microscopisch ruw oppervlak waarop de basislak of kleurlaag kan hechten.
Vervolgens spuiten ze een extreem dunne en harde blanke lak over de kleur om deze te beschermen. De meeste bescherming die een autolak biedt, zit in de blanke lak.

De basecoat is veel zachter en er kan gemakkelijk water doorheen naar het metaal. Als je een kras met je vingernagel kunt voelen, is de kans groot dat deze door de blanke lak en in de basislak is gegaan, en heeft u een verfreparatieset nodig die blanke lak bevat; of een uitstapje naar de carrosserie.
Gelukkig kost het wat moeite om door de blanke lak te komen. Een autokrasverwijderaar verwijdert de randen en verandert een smalle, goed zichtbare groef in een ondiepe kom die veel moeilijker te zien is. Dit zal altijd wat werk vergen, want zoals gezegd, die blanke lak is hard. Als je tijd en moeite wilt steken, kun je onze krassen in je auto met de hand polijsten met wat sponzen en pads, maar als je meer dan een heel klein gebied doet, wil je een buffer of willekeurig baan polijstmachine. Dit maakt het werk niet alleen vele malen sneller, maar u krijgt ook een beter resultaat. En zoals bij elk verfafwerkingsproject is voorbereiding cruciaal voor succes.

Commerciële voertuigen waar het uiterlijk niet veel uitmaakt, kunnen een enkele lak gebruiken en oudere auto's gebruiken een verscheidenheid aan verschillende afwerkingen, zoals celluloselak.

Onze Autolak krasverwijderaar zal uitstekend werk doen bij het verwijderen van haarlijnkrassen en andere lakonvolkomenheden, en is verfijnd genoeg om niet door de kleurlaag heen te polijsten. Als een bonus breekt de verbinding af in fijnere deeltjes terwijl je polijst, waardoor het gladder en gladder wordt terwijl je bezig bent.

We raden aan om met een compound als deze te beginnen als het de eerste keer is dat je een buffer gebruikt, omdat het niet waarschijnlijk is dat je je afwerking beschadigt. Het zal echter geen goed werk doen bij diepere krassen, dus als je niet tevreden bent met de resultaten, moet je een iets agressiever gebruiken.

Daarna kunt je beslissen of je verder moet met onze krasverwijderaar om het proces te voltooien.
Het is best duur, maar je zult waarschijnlijk minder gebruiken dan een goedkoper poetsmiddel.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: lakkras